Sfaturi despre inot

Anne Marie Gheorghiu

Cum bine stii, nimic nu este mai important ca sanatatea ta. O stare generala buna a sanatatii se mentine cu sport regulat. Inotul iti ofera un pachet intreg atingand toate laturile unui antrenament : rezistenta, flexibilitate, postura, minte si inima puternica.

Este un exectitiu ideal pentru inima ta. Chiar daca practici alte sporturi, inotul te poate ajuta la cresterea musculaturii ajutand la intinderea si relaxarea ( streching) muschilor obositi, motiv pentru care devine o activitate perfecta pentru revenirea organismului dupa efort si pentru relaxare. Inotul este bun pentru toti muschii intregului corp.

Iti poti maximaliza beneficiile cu ajutatoarele de formare. Inotul este un sport pentru buna dispozitie. Doar statul in apa ajuta oamenii sa se simta bine cu ei insisi. Te ajuta sa scapi de stres.

Ajuta la tonusul muscular, ceea ce te ajuta sa te simti mai bine. Un aspect placut exterior intotdeauna ajuta la bunastarea interioara dar acest lucru este ceea ce vedem la suprafata. Beneficiile fizice sunt mult mai profunde ,mentine muschiul inimii puternic  si cei abdominali fiind un aspect destul de important. Nu vizeaza doar partea superioara a corpului ceea ce ofera un antrenament complet. Te ajuta sa dezvolti si sa tonifiezi musculatura picioarelor. Poti arde calorii chiar daca inoti cu un nivel scazut de efort.

Acest tip de sport ofera numai beneficii pozitive din toate punctele de vedere atat fizice cat si psihice . Este un sport cu un impact scazut asupra articulatiilor ceea ce este ideal pentru o sanatate pe termen lung, fata de alte sporturi unde acest impact este mult mai crescut ,aspect ce conduce la riscul unor afectiuni intr-un timp mult mai scurt.

Daca vrei sa te simti bine si sa arati bine ,mergi la un bazin!

 

CategoryNoutati
Logo_footer   
© 2015 Alexandreea Club Fitness & Spa este marca inregistrata a S.C. Alex Com 94 Bucuresti S.R.L
Website powered by www.mediaminds.ro