Piscina Semiolimpica

_SIM2339La etajul -1, Clubul dispune de una dintre cele mai moderne piscine semiolimpice din Romania cu dimensiunile 25 metri lungime / 8metri latime / 1.50 metri adancime.
Piscina beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV, centrala de tratare a aerului.
Tot aici, gasiti cele doua saune finlandeze, precum si Jacuzzi-ul professional.

Pe langa inotul de relaxare si de bunavoie din cadrul piscinei va mai oferim:

Initiere inot:

Cursurile de intiere si perfectionare inot au drept scop insusirea elementelor tehnice de baza ale inotului si procedeelor de inot: craul, spate si bras, datorita aparitiei coordonarii primare intre respiratie si miscarile specifice de inot.

Aqua Gym:

Aqua gym nu necesita eforturi insemnate din partea ta si te poate ajuta sa iti remodelezi silueta in doar cateva antrenamente. Este o gimnastica usoara, eficace si placuta, care nu iti pune in pericol articulatiile si nici nu iti poate cauza febra musculara asa cum se poate intampla in cazul altor sporturi.

Gimnastica in apa (Aqua gym) este o combinatie intre exercitiile de aerobic, fitness, stretching si hidromasaj. Este recomandata tuturor persoanelor care doresc sa isi modeleze silueta si sa scape de stres intr-un timp cat mai scurt.

Pentru buletinul de analiza al piscinei, va rugam sa dati click pe butonul de mai jos.