Alexandreea Club Fitness & Spa este un centru de miscare si de relaxare, cu o suprafata de aproximativ 3500 mp, impartita pe cinci nivele.

istoric

Serviciile Alexandreea Club Fitness & Spa sunt de cea mai inalta calitate si ofera acces la Sala de Fitness, Aerobic, Cycling, Piscina, Sauna, Jacuzzi, Masaj, Manichiua-Pedichiura, Cosmetica, Coafor/Frizerie, Cabinet de evaluare nutritionala, Solar, Teren de fotbal cu suprafata de joc artificiala si parcare privata.

Parterul – Receptia, Barul Sportiv, Vestiare pentru femei si barbati, dotate cu cate 10 dusuri individuale si 120 de cusete.

Nivelul -1 Piscina semiolimpica (25 metri lungime / 8metri  latime / 1.50 metri andancime, beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV, centrala de tratare a aerului), saune finlanedeze, jacuzzi.

Etajul 1 Cea mai moderna sala de fitness din Bucuresti, dotata cu aparatura de ultima generatie. NOUTATE!!! Incepand cu luna Octombrie a anului 2015, in sala de fitness a Alexandreea Club, gasiti cele mai noi si moderne aparate fitness din Romania.

Etajul 2 Una din cele mai mari sali de aerobic din Bucuresti (aproximativ 250 mp), sala de cycling si solarul pentru bronzare.

Etajul 3 Masaj, Manichiura – Pedichiura, Cosmetica, Coafor – Frizerie, Cabinet de evaluare nutritionala.

Echipa Alexandreea este formata din cei mai buni profesionisti.